Turhan Akay Ortaokulu

WEB https://turhanakayortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KÖSELERLİ KÖYÜ/MUT/MERSİN
VİZYON : Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak
MİSYON : Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:20 VE 15:05
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER VE SOBA
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : KÖSELERLİ KÖYÜ/MUT/MERSİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE 11 KM , İL´E 165 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :